Vanquish: H τελευταία μη-επεμβατική, μη-χειρουργική μέθοδος για την απώλεια τοπικού πάχους

Vanquish: H τελευταία μη-επεμβατική, μη-χειρουργική μέθοδος για την απώλεια τοπικού πάχους

Vanquish: H τελευταία μη-επεμβατική, μη-χειρουργική μέθοδος για την απώλεια τοπικού πάχους

Οι μη-επεμβατικές μέθοδοι για την σμίλευση του σώματος είναι μια κατηγορία αισθητικών μεθόδων που συνεχώς εξαπλώνεται. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια σειρά τεχνολογιών που υπόσχονται την πήξη ή την καταστροφή των λιποκυττάρων.

Το Vanquish είναι μία βραβευμένη πολυπολική συσκευή ραδιοσυχνότητας για την σμίλευση του ιδανικού περιγράμματος σώματος. Είναι μια πολύ ασφαλής μέθοδος για αυτούς που θέλουν να επανακτήσουν τον έλεγχο του κορμού του σώματος τους και να βελτιώσουν τις προβληματικές περιοχές που απέτυχαν να περιορίσουν η άσκηση και η δίαιτα. Βελτιώνει επίσης και το δέρμα.

Ο μηχανισμός δράσης της είναι η επιλεκτική καταστροφή του λιπώδους ιστού,χωρίς να επηρεάζει τους υπόλοιπους ιστούς όπως το δέρμα και τους μύες. Τα αποτελέσματα των πιλοτικών ερευνών έγιναν τον Ιούλιο 2013 στην Αμερική σε επιλεγμένα δερματολογικά κέντρα. Το πρωτόκολλο εφαρμόστηκε για 3 μήνες και τα αρχικά αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Aπό τότε το Vanquish τυγχάνει τεράστιας αποδοχής και ηθοποιοί όπως η Kate Hudson έχουν γίνει πρέσβειρές του.

                               Vanquish 2

Το Vanquish δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα καθώς επικάθεται πάνω από επιφάνεια του σώματος καθ’όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους φαινότυπος δέρματος.

Πολλαπλές δημοσιευμένες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι για την σμίλευση του σώματος χρειάζεται η απόπτωση των λιποκυττάρων. Αυτό επιτυγχάνεται στους 44 βαθμούς Κελσίου. Η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια της διαδικασίας βασίζεται στις διαφορετικές ηλεκτρικές αντιστάσεις των διαφορετικών ιστών.

Vanquish 4 Vanquish 3

Το Vanquish αυτόματα βρίσκει τη συχνότητα για να ταιριάξει και να στοχοποιήσει την θερμική του ενέργεια στη αντίσταση του λιπώδη ιστού.Η θερμοκρασία του λίπους ανέρχεται στα επίπεδα της απόπτωσης ενώ οι περιβάλλοντες ιστοί παραμένουν προστατευμένοι.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η επιλεκτική καταστροφή του λίπους και η ορατή μείωση σε εκατοστά γύρω από τη μέση και τους γλουτούς μέσα στις εβδομάδες που ακολουθούν μετά τη θεραπεία.Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.Η μέση απώλεια λίπους σε αυτά τα σημεία είναι 5 εκατοστά σε κάθε συνεδρία.

                            Vanquish 1

Η θεραπεία Vanquish είναι εύκολη,ασφαλής και καθόλου επώδυνη. Δεν χρειάζεται καμία διακοπή των φυσιολογικών δραστηριοτήτων μετά τη θεραπεία. Συνιστώνται 5 θεραπείες για την κοιλιά και την μέση και 6 θεραπείες για τους γλουτούς. Οι συνεδρίες είναι μία φορά την εβδομάδα και η διάρκεια της κάθε θεραπείας είναι 30-45 λεπτά.

Είναι πολύ σημαντική η σωστή πρόσληψη υγρών πριν από τη διαδικασία. Το νερό βοηθά στην πιο εύκολη ταυτοποίηση του λίπους και τη σωστή ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται. Αντενδείξεις αποτελούν η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και τα μεταλλικά εμφυτεύματα στο σώμα.

Το Vanquish είναι η καταλληλότερη επιλογή γι αυτούς που επιθυμούν αισθητική βελτίωση χωρίς το κόστος και τον χρόνο ανάρρωσης μίας επέμβασης.

 

profile
Δρ. Έβελυν Στεφανάκη MD., Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Δερματοχειρουργός,
Ειδικ. Νος. Ανδρέας Συγγρός,
Clinical Fellow Royal Free Hospital, London, UK

 

RELATED ARTICLES

Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσετε ένα χολυγουντιανό χαμόγελο

Ποιο είναι το μυστικό για να αποκτήσετε ένα χολυγουντιανό χαμόγελο

Ποιό είναι το μυστικό για να αποκτήσετε ένα χολυγουντιανό χαμόγελο? Οι ενέσεις Botox στο άνω χείλος διορθώνουν τα χαμόγελα που φανερώνουν τα ούλα. Οι άνθρωποι που αισθάνονται αμήχανα λόγω μεγάλων, πολύ ορατών ούλων απευθύνονται τώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Makeup tips: Πως να απλώσεις σωστά το ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου

Makeup tips: Πως να απλώσεις σωστά το ρουζ ανάλογα με το σχήμα προσώπου

Το μακιγιάζ έχει τους δικούς του βασικούς κανόνες. Ωστόσο, αυτοί διαφέρουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου. Για να αναδείξεις τα δυνατά χαρακτηριστικά σου μέσω του μακιγιάζ σου, είναι σημαντικό να προσδιορίσεις το σχήμα του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλοκαίρι χωρίς ακμή

Καλοκαίρι χωρίς ακμή

Η ακμή είναι νόσος του τριχοσμηγματογόνου θυλάκου και προσβάλλει το 50% των νεαρών ατόμων. Οι πιο συνήθεις ηλικίες είναι 14-17 και σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζεται και στην ενήλικη ζωή ενός ατόμου, γνωστή και ως μετεφηβική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ