Το interior design κάνει…party!

Το interior design κάνει…party!

Το interior design κάνει…party!
Εάν είστε από τα άτομα που τους αρέσει να διασκεδάζουν με φίλους, τότε σίγουρα για κάθε περίσταση(γάμος, αποφοίτηση, γενέθλια κτλ.) το μόνο που σας έρχεται στο μυαλό είναι η διοργάνωση ενός party. Οι παράμετροι που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του είναι: Ο χώρος που θα γίνει το party, ο τρόπος και ο χρόνος που θα προσκληθούν οι καλεσμένοι, ο  αριθμός και η  χημεία τους και τους συντελεστές της οργάνωσης και υλοποίησης του party. Αφού οργανώσουμε το φαγητό, τους καλεσμένους και τη μουσική, περνάμε στο κομμάτι που θα κάνει το party  σας να διαφέρει από όλες τις άλλες περιστάσεις. Το concept του!
by Ρία Κατσαΐτη
 
Το party πλέον απαιτεί  μια θεματολογία και το θέμα θα είναι ανάλογο με την περίσταση. Μπαλόνια, γιρλάντες, κομφετί ακόμα και τα γλυκά θα έχουν ένα χαρακτήρα. Μπορείτε να υπερβάλλετε χρωματικά όσο θέλετε, αν κι αυτό που θα σας διευκολύνει και θα εξασφαλίσει ένα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα συνολικά, είναι να κινηθείτε σε όλα τα αντικείμενα-αξεσουάρ σε παρόμοιους και ταιριαστούς τόνους.
party-time-4 party-time-6
 
Τοποθετήστε ένα μεγάλο τραπέζι στην άκρη του χώρου καλύπτοντας το με ένα μονόχρωμο τραπεζομάντιλο. Θα ήταν καλό οι πιατέλες που θα έχετε όλα τα φαγητά-γλυκά που έχετε ετοιμάσει να είναι ίδιου χρώματος και να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο για να πετύχουμε μία ομοιόμορφη εικόνα.
party-time-3 party-time-1
 
Αποφύγετε κολλημένες και μικρού μήκους γιρλάντες σε μεγάλους τοίχους χωρίς τίποτα άλλο τριγύρω. Κρεμάστε τη πάνω από το τραπέζι που έχετε ετοιμάσει.
Φυσικά τα μπαλόνια δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια περίσταση. Ένα “happy birthday” ή ένα όνομα γραμμένο με μπαλόνια σίγουρα θα ήταν εντυπωσιακό. Τέλος, μην παραλείψετε τα λουλούδια σκορπισμένα στο χώρο σε ψηλές και χαμηλές γυάλες.
party-time-5 party-time-2
Share this...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

RELATED ARTICLES

Ανακαλύψαμε τα πιο οικονομικά είδη διακόσμησης για να ανανεώσετε τον χώρο σας

Ανακαλύψαμε τα πιο οικονομικά είδη διακόσμησης για να ανανεώσετε τον χώρο σας

Δώστε μια νότα αλλαγής στο σπίτι σας με τις πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές πινελιές, επενδύοντας σε μικρο-αντικείμενα με στυλ και αφήστε τις λεπτομέρειες να κάνουν τη διαφορά. Πηγή: elle Share this…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Shabby chic: Όταν το παλιό γίνεται viral

Shabby chic: Όταν το παλιό γίνεται viral

Το υπνοδωμάτιο της φωτογράφου Ezgi Polat από το Βερολίνο έχει γίνει διάσημο σε όλο τον κόσμο μέσα από το Instagram. Δείτε τις απολαυστικές φωτογραφίες που μοιράζεται με τους 426k followers του account της και εμπνευστείτε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 tips για οργάνωση και στιλ στη ντουλάπα σας

7 tips για οργάνωση και στιλ στη ντουλάπα σας

Όλες μας έχουμε θαυμάσει τις celebrities που επιδεικνύουν τη ευταξία της ντουλάπας τους. Τα πάντα φαντάζουν αλφαδιασμένα και βαλμένα λες και είσαι σε μια ακριβή boutique. Η ντουλάπα της Μαράια Κάρεϊ θυμίζει περισσότερο μπουτίκ παρά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ