Το interior design κάνει…party!

Το interior design κάνει…party!

Το interior design κάνει…party!
Εάν είστε από τα άτομα που τους αρέσει να διασκεδάζουν με φίλους, τότε σίγουρα για κάθε περίσταση(γάμος, αποφοίτηση, γενέθλια κτλ.) το μόνο που σας έρχεται στο μυαλό είναι η διοργάνωση ενός party. Οι παράμετροι που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του είναι: Ο χώρος που θα γίνει το party, ο τρόπος και ο χρόνος που θα προσκληθούν οι καλεσμένοι, ο  αριθμός και η  χημεία τους και τους συντελεστές της οργάνωσης και υλοποίησης του party. Αφού οργανώσουμε το φαγητό, τους καλεσμένους και τη μουσική, περνάμε στο κομμάτι που θα κάνει το party  σας να διαφέρει από όλες τις άλλες περιστάσεις. Το concept του!
by Ρία Κατσαΐτη
 
Το party πλέον απαιτεί  μια θεματολογία και το θέμα θα είναι ανάλογο με την περίσταση. Μπαλόνια, γιρλάντες, κομφετί ακόμα και τα γλυκά θα έχουν ένα χαρακτήρα. Μπορείτε να υπερβάλλετε χρωματικά όσο θέλετε, αν κι αυτό που θα σας διευκολύνει και θα εξασφαλίσει ένα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα συνολικά, είναι να κινηθείτε σε όλα τα αντικείμενα-αξεσουάρ σε παρόμοιους και ταιριαστούς τόνους.
party-time-4 party-time-6
 
Τοποθετήστε ένα μεγάλο τραπέζι στην άκρη του χώρου καλύπτοντας το με ένα μονόχρωμο τραπεζομάντιλο. Θα ήταν καλό οι πιατέλες που θα έχετε όλα τα φαγητά-γλυκά που έχετε ετοιμάσει να είναι ίδιου χρώματος και να είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο για να πετύχουμε μία ομοιόμορφη εικόνα.
party-time-3 party-time-1
 
Αποφύγετε κολλημένες και μικρού μήκους γιρλάντες σε μεγάλους τοίχους χωρίς τίποτα άλλο τριγύρω. Κρεμάστε τη πάνω από το τραπέζι που έχετε ετοιμάσει.
Φυσικά τα μπαλόνια δε θα μπορούσαν να λείπουν από μία τέτοια περίσταση. Ένα “happy birthday” ή ένα όνομα γραμμένο με μπαλόνια σίγουρα θα ήταν εντυπωσιακό. Τέλος, μην παραλείψετε τα λουλούδια σκορπισμένα στο χώρο σε ψηλές και χαμηλές γυάλες.
party-time-5 party-time-2

RELATED ARTICLES

7 τάσεις διακόσμησης για να πάρεις ιδέες

7 τάσεις διακόσμησης για να πάρεις ιδέες

Εμπνεύσου από αυτά τα δημοφιλή trends για να δημιουργήσεις το δικό σου μικρό παράδεισο! Κινήσου σε ήπιους τόνους όπως το γκρί και το ρόζ ή το γαλάζιο για έναν χώρο που σε εμπνέει να χαλαρώσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς να εντάξετε το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση σας

Πώς να εντάξετε το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση σας

Το πράσινο είναι ένα χαρούμενο χρώμα που προσδίδει μια δροσερή και ευχάριστη αύρα στο χώρο, αφού μας παραπέμπει στην φύση. Επιλέξτε οποιαδήποτε απόχρωση του πράσινου για τον καναπέ, τον τοίχο ή τα έπιπλα σας. Μια high

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
To must have στη χειμερινή διακόσμηση

To must have στη χειμερινή διακόσμηση

Το χειμώνα θέλουμε ζεστές υφές όπως μάλλινα ριχτάρια και γούνινα μαξιλαράκια, που δίνουν μια πιο cozy αίσθηση στο χώρο μας. Το πιο στιλάτο κομμάτι που μπορούμε να εντάξουμε είναι το sheepskin χαλάκι που μπορούμε να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ