Η εντυπωσιακή παρουσία της Μαρίας Τάγκαλου στο Ντουμπάι

Η εντυπωσιακή παρουσία της Μαρίας Τάγκαλου στο Ντουμπάι

Η εντυπωσιακή παρουσία της Μαρίας Τάγκαλου στο Ντουμπάι

Η Μαρία Τάγκαλου αναμφισβήτητα είναι μια απ΄τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες, με στιλ, άποψη, ταυτότητα, όπως επίσης και πάρα πολύ καλό παιδί. Αυτός ο συνδυασμός λέγεται ταλέντο.

by Σπύρος Καλαματιανός

Πρόσφατα, πήγε στο Ντουμπάι, στο Arab Fashion Week και πραγματικά εντυπωσίασε τους πάντες με την όλη παρουσία της εκεί. Όλος ο Διεθνής και εγχώριος τύπος έχει ασχοληθεί με τον «πάταγο» που έκανε η συλλογή της νεαρής καταξιωμένης σχεδιάστριας, μιας και μετράει πολλές διακρίσεις, εντός και εκτός συνόρων απ΄τα πρώτα της βήματα.

                              maria tagkalou interview

Όμως, λίγο μετά απ΄αυτή της την επιτυχία, μου παραχώρησε μια μίνι συνέντευξη. Επίσης, θα δείτε φωτογραφικό υλικό, μαζί με την lara tabet απ το arab fashion tv, τη γυναίκα του σεΐχη του Ντουμπάι, στιγμιότυπο απ΄την συνέντευξη με το china fashion tv κ.α.

Πως ήταν η εμπειρία σου στο Ντουμπάι;

To Ντουμπάι είναι μια εμπειρία ζωής που σίγουρα έχει αρκετό μέλλον για μένα ακόμα. Παρ’ όλη την παγκόσμια κρίση το Ντουμπάι εξακολουθεί να είναι μια πόλη γεμάτη πλούτο και ευκαιρίες. Η μόδα είναι αρκετά κοντά στην αισθητική των ρούχων μου. Πιστεύω ότι έχουν την καλύτερη ραφή σε ρούχα Υψηλής ραπτικής παγκοσμίως και σίγουρα έλαβα πολλές πληροφορίες σχετικά με το πώς να εξελίξω και να τελειοποιήσω τα ρούχα μου.

                              maria tagkalou interview 3

Πες μας δύο λόγια για τη συλλογή σου;

Η συλλογή που παρουσίασα στο Arab Fashion Week ονομάζεται »Cornucopia», όπου σημαίνει αφθονία. Πολύχρωμες τουαλέτες αλλά και κοκτέιλ φορέματα κεντημένα με swarovsky, ασφαλώς δεν έλειψαν τα χειροποίητα κορσάζ μου, τα οποία με χαρακτηρίζουν ως σχεδιάστρια. Πιστεύω η συλλογή ήταν μια μίξη πολλών πραγμάτων και ιδεών. Ουσιαστικά ήταν ξεχωριστές τουαλέτες εμπνευσμένες από διάφορες περιόδους της ζωής μου και όλο αυτό ως σύνολο αποτέλεσε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εικόνα.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Μετά τη συμμετοχή μου στην Αραβική εβδομάδα μόδας, προέκυψαν πολλές προτάσεις για συνεργασίες παγκοσμίως σε διεθνείς εβδομάδες μόδας, όπως Νέα Υόρκη, Λίβανο και Παρίσι. Σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά το Ντουμπάι σε λίγες μέρες, για να συνεχίσω κάποια πράγματα όπου ξεκίνησα. Ωστόσο, το μέλλον είναι αρκετά απρόβλεπτο!

                                                      maria tagkalou interview 2

Τι θα ήθελες να πεις κλείνοντας;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μου ΖΑΡΙΦΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ και ΒΙΟ ΑRΟΜΑ για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλη αυτή την προσπάθεια της συμμετοχής μου.

                            maria tagkalou interview 4

Εμείς χαιρόμαστε που πολλά παιδιά, όπως η Μαρία Τάγκαλου, διαπρέπουν στο εξωτερικό και «βγάζουν» επάξια την Ελληνική μόδα προς τα έξω. Θα είμαστε πάντα δίπλα στους Έλληνες/νιδες σχεδιαστές και γενικώς σε ότι «μυρίζει» Ελλάδα (κάτι που το έχετε καταλάβει όσοι μας διαβάζετε).

Μαρία Τάγκαλου εμείς σου ευχόμαστε ολόψυχα τα καλύτερα…

                           maria tagkalou interview 1

RELATED ARTICLES

Klothό: Η Αλεξάνδρα Θεοχάρη υφαίνει την παράδοση του αργαλειού σε έργα τέχνης

Klothό: Η Αλεξάνδρα Θεοχάρη υφαίνει την παράδοση του αργαλειού σε έργα τέχνης

Ο αργαλειός της Κρήτης και η παραδοσιακή τέχνη της Υφαντικής αναβιώνουν δημιουργικά μέσα από τη φαντασία, το μεράκι και την καλλιτεχνική ματιά της Αλεξάνδρας Θεοχάρη. Η αγάπη της για το χειροποίητο, τα κρητικά υφαντά, τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπληκτική παρουσία του Μάριου Καραβασίλη στο Feeric Fashion Week

Εκπληκτική παρουσία του Μάριου Καραβασίλη στο Feeric Fashion Week

Εκπληκτική ήταν η παρουσία του Μάριου Καραβασίλη Mk by Marios στο Feeric Fashion Week. Πρόσφατα συμμετείχε στο εν λόγω Fashion Week και όλα τα εγχώρια και ξένα μέσα έγραψαν διθυράμβους για έναν νέο Έλληνα σχεδιαστή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βενετία Μαθιοπούλου: Η σχεδιάστρια μόδας με τα εντυπωσιακά μαγιό

Βενετία Μαθιοπούλου: Η σχεδιάστρια μόδας με τα εντυπωσιακά μαγιό

Η Βενετία Μαθιοπούλου παρουσιάζει την πρώτη της  συλλογή χειροποίητων μαγιό και μας εξηγεί πως πήρε αυτήν την απόφαση.. by Μάρθα Κανδηλίδου Από  τις σπουδές της στην ψυχολογία μέχρι και τη μόδα η αδυναμία της είναι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ