Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

Νέα τάση το τελευταίο χρόνο στο χώρο της αισθητικής είναι το μόνιμο μακιγιάζ (Δερματοστιξία) φρυδιών. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την τεχνική αυτή, λύνοντας τους τα χέρια από την καθημερινή χρήση μολυβιών, προκειμένου να τονίσουν τα φρύδια τους. Έτσι όλο το χρόνο μπορείτε να έχετε το σχήμα που επιθυμείτε.

by Αγγελική Κεφαλογιάννη

Η εφαρμογή του μόνιμου μακιγιάζ  γίνεται με στυλό ειδικά σχεδιασμένο για τη τεχνική αυτή, καθώς και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται, σε αντίθεση με τα κοινά τατουάζ, είναι από φυσικές χρωστικές. Μπορεί να εφαρμοστεί όλο το χρόνο, εκτός τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια Ιούνη, Ιούλη και Αύγουστο. Και αυτό γιατί ο ήλιος και η θάλασσα δεν ευνοούν το αποτέλεσμα και ο κίνδυνος αλλοίωσης του είναι μεγάλος. Μετά την εφαρμογή, υπάρχει ήπιος ερεθισμός που την επόμενη κιόλας ημέρα έχει υποχωρήσει, επιτρέποντας σας να επιστρέψετε κανονικά στις δραστηριότητες σας.

Πετάξτε λοιπόν τα μολύβια που τόσο σας ταλαιπωρούν και δοκιμάστε την τεχνική του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών με τη μέθοδο τρίχα – τρίχα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει!

RELATED ARTICLES

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Οι περισσότερες γυναίκες πλέον όταν βάφονται έντονα, προσθέτουν ψεύτικες τουφίτσες στις βλεφαρίδες τους, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Είναι λογικό λοιπόν οι ημιμόνιμες βλεφαρίδες να αποτελούν πλέον ένα από τα must-have trend της γυναικείας ομορφιάς; Υπάρχουν όμως

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο νέος τρόπος για να φορέσεις το ρουζ

Ο νέος τρόπος για να φορέσεις το ρουζ

Στις επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη 2017, το beauty trend που κέρδισε το παιχνίδι ήταν το ρουζ. Οι μεγάλοι makeup artists, σύμφωνα με το fashionmagazine.com, δημιούργησαν ηλιοκαμμένα και ροδοκόκκινα μάγουλα,χρησιμοποιώντας την τεχνική της εποχής του ’80. Κάνοντας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Beauty trends: 8 hot τάσεις  ομορφιάς

Beauty trends: 8 hot τάσεις  ομορφιάς

1.Χείλη που λάμπουν                                                           Την προηγούμενη χρονιά,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ