Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Οι περισσότερες γυναίκες πλέον όταν βάφονται έντονα, προσθέτουν ψεύτικες τουφίτσες στις βλεφαρίδες τους, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι λογικό λοιπόν οι ημιμόνιμες βλεφαρίδες να αποτελούν πλέον ένα από τα must-have trend της γυναικείας ομορφιάς; Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε το ραντεβού σας, για να αποκτήσετε πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων ανάλογα από το υλικό που είναι φτιαγμένες. Επιπλέον υπάρχει ποικιλία και στο μέγεθός τους, μακριές ή πιο κοντές. Το μήκος αλλά και το πάχος που θα επιλέξετε έγκειται στη φυσική σας βλεφαρίδα. Για παράδειγμα αν έχετε κοντές και λεπτές, δε γίνεται να επιλέξετε μακριές και παχές, το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει! 

Αφού επιλέξετε το μήκος αλλά και τον τύπο, εφαρμόζονται στο μάτι με μία ειδική κόλλα. Καθόλη τη διάρκεια, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, έτσι ώστε να μην πέσει κόλλα, στην περιοχή. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από το ινστιτούτο-σε περίπτωση που έχετε αλλεργία στα μάτια, θα πρέπει να ενημερώσετε. Οτιδήποτε αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή και αργότερα, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα ή ακόμα και να επισκεφθείτε τον αρμόδιο γιατρό. 

Αν επιλέξετε να γεμίσετε όλη την περιοχή, θα σας πάρει περίπου δύο ώρες, όλη η διαδικασία. Σαφώς μπορείτε να εμπλουτίσετε μόνο τις εξωτερικές γωνίες ή τυχόν κενά που μπορεί να έχετε. Ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση είναι λιγότερος.

Για τη σωστή συντήρηση θα πρέπει να επισκέπτεστε το ινστιτούτο από τέσσερις έως έξι εβδομάδες-θα σας ενημερώσουν οι ίδιοι για τον ακριβή χρόνο. Για τέλειο αποτέλεσμα καλό προτείνεται να μην ξεπερνάτε το χρονικό περιθώριο, που σας συστήνουν. Δεδομένου ότι κάθε ψεύτικη βλεφαρίδα εφαρμόζεται πάνω στη φυσική σας, θα πέσει μόλις ολοκληρωθεί ο φυσικός κύκλος ανάπτυξής της.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιχειρήσετε να βγάλετε μόνες σας, τις ημιμόνιμες. Το πρώτο εικοσιτετράωρο -μπορεί λιγότερο ή περισσότερο- αποφύγετε το νερό αλλά και οποιαδήποτε επαφή με το χέρι σας ή με κάποιο καλλυντικό. Ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή τους, θα πρέπει να χρησιμοποιείται τα κατάλληλα προϊόντα για την περιοχή, makeup removers, mascara.

Αν οι βλεφαρίδες σας τοποθετηθούν σωστά και από ειδικό, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις φυσικές σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κι εσείς να μην τις πειράζετε και αναφέρουμε ξανά να μην επιχειρήσετε να τις αφαιρέσετε μόνες σας. 

Πηγή: jenny.gr

RELATED ARTICLES

Concealer: Tips και μικρά μυστικά για τη χρήση του!

Concealer: Tips και μικρά μυστικά για τη χρήση του!

Το concealer είναι ένα από τα βασικά προϊόντα του μακιγιάζ! Ναι, είναι εκείνο το θαυματουργό προϊόν που θα κρύψει τους μαύρους κύκλους, τα σπυράκια, τις κοκκινίλες, οποιαδήποτε άλλα μικρά σημαδάκια και ταυτόχρονα μπορεί να δώσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ιδανικό make up και οι αποχρώσεις του

Το ιδανικό make up και οι αποχρώσεις του

Για να βρεις τη σωστή απόχρωση foundation, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση! Δυστυχώς, δεν υπάρχει μόνο ένα που να ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας και το να επιλέξεις το ένα και μοναδικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς να βρείτε την απόχρωση κραγιόν που σας ταιριάζει περισσότερο!

Πώς να βρείτε την απόχρωση κραγιόν που σας ταιριάζει περισσότερο!

Οι makeup artist και οι beauty bloggers συνέχεια μιλούν για το πώς μπορείς να βρεις την τέλεια απόχρωση κραγιόν που ταιριάζει ακόμα περισσότερο στα χείλη σου. Ξέρεις, εκείνο το ένα και μοναδικό κραγιόν που η

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ