Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ημιμόνιμες βλεφαρίδες

Οι περισσότερες γυναίκες πλέον όταν βάφονται έντονα, προσθέτουν ψεύτικες τουφίτσες στις βλεφαρίδες τους, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι λογικό λοιπόν οι ημιμόνιμες βλεφαρίδες να αποτελούν πλέον ένα από τα must-have trend της γυναικείας ομορφιάς; Υπάρχουν όμως κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε το ραντεβού σας, για να αποκτήσετε πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ψεύτικων βλεφαρίδων ανάλογα από το υλικό που είναι φτιαγμένες. Επιπλέον υπάρχει ποικιλία και στο μέγεθός τους, μακριές ή πιο κοντές. Το μήκος αλλά και το πάχος που θα επιλέξετε έγκειται στη φυσική σας βλεφαρίδα. Για παράδειγμα αν έχετε κοντές και λεπτές, δε γίνεται να επιλέξετε μακριές και παχές, το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει! 

Αφού επιλέξετε το μήκος αλλά και τον τύπο, εφαρμόζονται στο μάτι με μία ειδική κόλλα. Καθόλη τη διάρκεια, θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας κλειστά, έτσι ώστε να μην πέσει κόλλα, στην περιοχή. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από το ινστιτούτο-σε περίπτωση που έχετε αλλεργία στα μάτια, θα πρέπει να ενημερώσετε. Οτιδήποτε αισθανθείτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή και αργότερα, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα ή ακόμα και να επισκεφθείτε τον αρμόδιο γιατρό. 

Αν επιλέξετε να γεμίσετε όλη την περιοχή, θα σας πάρει περίπου δύο ώρες, όλη η διαδικασία. Σαφώς μπορείτε να εμπλουτίσετε μόνο τις εξωτερικές γωνίες ή τυχόν κενά που μπορεί να έχετε. Ο χρόνος σε αυτή την περίπτωση είναι λιγότερος.

Για τη σωστή συντήρηση θα πρέπει να επισκέπτεστε το ινστιτούτο από τέσσερις έως έξι εβδομάδες-θα σας ενημερώσουν οι ίδιοι για τον ακριβή χρόνο. Για τέλειο αποτέλεσμα καλό προτείνεται να μην ξεπερνάτε το χρονικό περιθώριο, που σας συστήνουν. Δεδομένου ότι κάθε ψεύτικη βλεφαρίδα εφαρμόζεται πάνω στη φυσική σας, θα πέσει μόλις ολοκληρωθεί ο φυσικός κύκλος ανάπτυξής της.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιχειρήσετε να βγάλετε μόνες σας, τις ημιμόνιμες. Το πρώτο εικοσιτετράωρο -μπορεί λιγότερο ή περισσότερο- αποφύγετε το νερό αλλά και οποιαδήποτε επαφή με το χέρι σας ή με κάποιο καλλυντικό. Ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή τους, θα πρέπει να χρησιμοποιείται τα κατάλληλα προϊόντα για την περιοχή, makeup removers, mascara.

Αν οι βλεφαρίδες σας τοποθετηθούν σωστά και από ειδικό, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τις φυσικές σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει κι εσείς να μην τις πειράζετε και αναφέρουμε ξανά να μην επιχειρήσετε να τις αφαιρέσετε μόνες σας. 

Πηγή: jenny.gr

RELATED ARTICLES

Ο νέος τρόπος για να φορέσεις το ρουζ

Ο νέος τρόπος για να φορέσεις το ρουζ

Στις επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη 2017, το beauty trend που κέρδισε το παιχνίδι ήταν το ρουζ. Οι μεγάλοι makeup artists, σύμφωνα με το fashionmagazine.com, δημιούργησαν ηλιοκαμμένα και ροδοκόκκινα μάγουλα,χρησιμοποιώντας την τεχνική της εποχής του ’80. Κάνοντας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Beauty trends: 8 hot τάσεις  ομορφιάς

Beauty trends: 8 hot τάσεις  ομορφιάς

1.Χείλη που λάμπουν                                                           Την προηγούμενη χρονιά,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πώς να επιλέξετε το foundation που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας

Πώς να επιλέξετε το foundation που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας

Για να βρεις το κατάλληλο foundation  είναι ακριβώς όπως όταν ψωνίζεις μαύρο παντελόνι, πρέπει να ταιριάζει ακριβώς στην επιδερμίδα σου. Κι αν κάποια στιγμή έχεις αγοράσει κάποιο από το αγαπημένο σου κατάστημα καλλυντικών και κατά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ