«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ συμμετέχοντας ενεργά σ’ένα όμορφο Γκαλά, μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών, με ρούχα καταξιωμένων σχεδιαστών, που προσφέρουν αφιλοκερδώς και που πλαισιώνουν επίσης αφιλοκερδώς και εθελοντικά εστεμμένες ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και MISS ΕΛΛΑΣ μαζί με ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ από διάφορους Συλλόγους. Παιδιά ιδιαίτερης ικανότητας και ευαισθησίας, καθώς και γνωστοί Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο χρυσός «γίγαντας» της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών Στάλα Κοτσιρέα και πολλοί άλλοι γνωστοί αθλητές.

Όλοι αυτοί θα παρελάσουν μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων (φίλους, συγγενείς , επισήμους), δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης στην προσπάθεια, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας. Ως συνοδοιπόροι, συνεργάτες, σύντροφοι, συνάδελφοι, συνάνθρωποι, συναθλητές, συμπολίτες, φίλοι… με ισότιμη συμμετοχή και παρουσία στην καθημερινότητά μας…

Η Δευτέρα 15 Μαΐου είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας, γιατί είναι η μέρα που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αυτά τα άτομα με αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους θα ακουμπήσουν με τη μαγική δύναμη της αγάπης το όνειρό τους και θα το κάνουν πραγματικότητα .

                             ethelondiki-omada-stiriksi

Κι όλα αυτά χάρις σε μια καλή Νεράιδα, μια πραγματική κυρία, τη Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια στον εαυτό της. Να κάνει αυτά τα παιδιά να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά και το Όραμα της.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή της Σύλβιας Αντώναρου είναι ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσαντέλος ενώ στενοί συνεγάτες της Σύλβιας είναι η εξαιρετική δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα που θα είναι και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και η Ντέπυ Σπανού που έχει το συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Από μια τέτοια εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ. Την αποστολή της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ θα απαρτίζουν ο Φώτης Βακιρτζηδέλης (πρόεδρος του Δ.Σ.), ο Βασίλης Πιπέρης(ΑΜεΑ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.), η συγγραφέας Άννα Κορτέση (επίτιμο μέλος του συλλόγου) και η επίτιμη προσκεκλημένη των διοργανωτών η Σπυριδούλα Φατούρου η μητέρα της Άσπας.

Ο Βασίλης Πιπέρης θα παρελάσει και αυτός με συνοδό στο αναπηρικό καροτσάκι του την Άννα Κορτέση, ώστε να διαδώσουμε και εμείς το μήνυμα της εκδήλωσης: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ «ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ». ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

RELATED ARTICLES

Δήμητρα Κωστάκη: Μία πραγματική καλλονή της Ελληνικής μόδας

Δήμητρα Κωστάκη: Μία πραγματική καλλονή της Ελληνικής μόδας

H Δήμητρα Κωστάκη μία πραγματική καλλονή, μια πραγματική κυρία της Ελληνικής μόδας, που μετρά στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές συνεργασίες, τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός. Ένα κεφάλαιο της Ελληνικής μόδας που με σεμνότητα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ωραία Αιγιώτισσα που αναδείχθηκε Star Hellas 2017

Η ωραία Αιγιώτισσα που αναδείχθηκε Star Hellas 2017

Καιρό είχαμε να δούμε και να ακούσουμε νέα για τα Ελληνικά Καλλιστεία Star Hellas Miss Hellas Miss Young. Λόγω πολλών συγκυριών (κυρίως οικονομικών) τα τελευταία χρόνια γίνεται με τη μορφή casting. Αν και οι κακές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από τι γoητεύονται οι γυναίκες στο Διαδίκτυο; H Eιρήνη Χειρδάρη μας «διαφωτίζει»!

Από τι γoητεύονται οι γυναίκες στο Διαδίκτυο; H Eιρήνη Χειρδάρη μας «διαφωτίζει»!

Η επανάσταση στον κόσμο του ίντερνετ και των social media έχει αλλάξει κατά πολύ τη ζωή μας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις. Πλέον το κλασικό πατροπαράδοτο «καμάκι», όπως το βίωναν παλαιότερες γενιές, είναι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ