«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

«Υπάρχουν μόνο Άνθρωποι»

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ συμμετέχοντας ενεργά σ’ένα όμορφο Γκαλά, μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών, με ρούχα καταξιωμένων σχεδιαστών, που προσφέρουν αφιλοκερδώς και που πλαισιώνουν επίσης αφιλοκερδώς και εθελοντικά εστεμμένες ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και MISS ΕΛΛΑΣ μαζί με ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ από διάφορους Συλλόγους. Παιδιά ιδιαίτερης ικανότητας και ευαισθησίας, καθώς και γνωστοί Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, ο χρυσός «γίγαντας» της άρσης βαρών Παύλος Μάμαλος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών Στάλα Κοτσιρέα και πολλοί άλλοι γνωστοί αθλητές.

Όλοι αυτοί θα παρελάσουν μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων (φίλους, συγγενείς , επισήμους), δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης στην προσπάθεια, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας. Ως συνοδοιπόροι, συνεργάτες, σύντροφοι, συνάδελφοι, συνάνθρωποι, συναθλητές, συμπολίτες, φίλοι… με ισότιμη συμμετοχή και παρουσία στην καθημερινότητά μας…

Η Δευτέρα 15 Μαΐου είναι μια μέρα που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας, γιατί είναι η μέρα που για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ αυτά τα άτομα με αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους θα ακουμπήσουν με τη μαγική δύναμη της αγάπης το όνειρό τους και θα το κάνουν πραγματικότητα .

                             ethelondiki-omada-stiriksi

Κι όλα αυτά χάρις σε μια καλή Νεράιδα, μια πραγματική κυρία, τη Μις Ελλάς 1988 Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες, υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια στον εαυτό της. Να κάνει αυτά τα παιδιά να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά και το Όραμα της.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή της Σύλβιας Αντώναρου είναι ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσαντέλος ενώ στενοί συνεγάτες της Σύλβιας είναι η εξαιρετική δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα που θα είναι και η παρουσιάστρια της εκδήλωσης και η Ντέπυ Σπανού που έχει το συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Από μια τέτοια εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ. Την αποστολή της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ θα απαρτίζουν ο Φώτης Βακιρτζηδέλης (πρόεδρος του Δ.Σ.), ο Βασίλης Πιπέρης(ΑΜεΑ και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.), η συγγραφέας Άννα Κορτέση (επίτιμο μέλος του συλλόγου) και η επίτιμη προσκεκλημένη των διοργανωτών η Σπυριδούλα Φατούρου η μητέρα της Άσπας.

Ο Βασίλης Πιπέρης θα παρελάσει και αυτός με συνοδό στο αναπηρικό καροτσάκι του την Άννα Κορτέση, ώστε να διαδώσουμε και εμείς το μήνυμα της εκδήλωσης: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ «ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ». ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»

Share this...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

RELATED ARTICLES

Ο οίκος Balmain συνεργάζεται με την L’Oréal Paris

Ο οίκος Balmain συνεργάζεται με την L’Oréal Paris

Η L’Oréal Paris και ο οίκος Balmain ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία συλλογή από κάψουλες των κορυφαίων σε πωλήσεις lipsticks Colour Riche και η οποία κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της vogue, δώδεκα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Shaya κοντά στα παιδιά με σύνδρομο Down

Η Shaya κοντά στα παιδιά με σύνδρομο Down

Η εκρηκτική, πανέμορφη και πρόσφατα μανούλα Shaya βρέθηκε πρόσφατα με πολλή χαρά στην όμορφη πρωτοβουλία του τομέα Εργοθεραπείας των ΙΕΚ Άλφα στο Ιδρύμα Κόκκορη, που υπάγεται στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και βρίσκεται στην Γλυφάδα. Λίγο πριν αποχωρήσει για την Δανία, που θα συμμετάσχει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4Casting: Μόδα, ομορφιά και ελληνική επιχειρηματικότητα σε ένα event!

4Casting: Μόδα, ομορφιά και ελληνική επιχειρηματικότητα σε ένα event!

Ολοκληρώθηκε µε επιτυχία η εκδήλωση «4casting», την Κυριακή 5 Νοεµβρίου, που έλαβε χώρα στο «Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος», η οποία συγκέντρωσε µία εξαιρετική οµάδα συνεργατών. Ένα όπτικο-ακουστικό παζλ, ενώνοντας την οµορφιά, τη µόδα, το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ