ΝΤΕ ΜΟΝΤΕ – ΤΟ ΝΤΕ ΚΟΛΤΕ

ΝΤΕ ΜΟΝΤΕ – ΤΟ ΝΤΕ ΚΟΛΤΕ

Το ντεκολτέ πέρασε στην αιωνιότητα

ΝΤΕ ΜΟΝΤΕ – ΤΟ ΝΤΕ ΚΟΛΤΕ

Παρασκευή σήμερα και είπα να γράψω ένα θέμα έτσι πιο ανάλαφρο και επίκαιρο. Που εάν υπήρχε αστυνομία μόδας σίγουρα θα είχε συλλάβει μερικές-μερικές. Άλλωστε κυρίες μου όσα λιγότερα δείχνετε σε εμάς τα αρσενικά τόσο το καλύτερο, επίσης εάν δεν το υποστηρίζεις τι το φοράς; Αλλά ας μην σας πάρω από τα μούτρα από τώρα. Πάμε να δούμε το θέμα.

Σύμφωνα με την Vogue (όχι μόνο δική μου άποψη, όχι για να μην λέτε) η πιο δημοφιλής τάση των τελευταίων ετών είναι ντεμοντέ. Τα βλέπουμε παντού. Σχεδόν κάθε ώρα της ημέρας. Τώρα όμως επιτέλους θα πρέπει να συνηθίσουμε στην απουσία τους.

Τα χρόνια που οι φωτογραφίσεις, οι εμφανίσεις των σταρ, όπως και της κάθε κυρίας που είχαν πλούσιο μπούστο, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το τεύχος της Vogue αυτού του μήνα, τα είχε όλα στην κυριολεξία, στο οποίο οι αρθρογράφοι γράφουν ότι τα μοντέλα δείχνουν πλέον περισσότερο τους ώμους, το στομάχι ή τα πόδια τους. Το άρθρο, που ονομάζεται «Αναζητώντας απεγνωσμένα το ντεκολτέ», αναφέρει: «Το ντεκολτέ – αυτά τα δύο θαυμάσια αναχώματα που ενώνονται για να εμφανίσουν τη σεξουαλική σας χειραφέτηση, ή να εμπνεύσουν σφοδρή επιθυμία πέρασε στην αιωνιότητα». «Τα βυζάκια δεν θα είναι πλέον σε κοινή θέα για τα παλικάρια. Ή για οποιονδήποτε άλλον».

Μεγάλες αλυσίδες μάλιστα, αξιοποιώντας τις νέες τάσεις λανσάρουν πιο ανατομικούς στηθόδεσμους με μαλακά κοίλα σχήματα, ενώ κάποιοι πιο τολμηροί όπως η Asos, έβγαλαν το «σουτιέν side-boob».

Ο Marshal Cohen, αναλυτής στη βιομηχανία εσωρούχων, δήλωσε στην Telegraph: «Η άνεση είναι ένα κυρίαρχο θέμα σε όλο τον κόσμο της μόδας και το σημερινό σουτιέν… επιδιώκει τη σωματική άνεση».

Δεν λέω κάποιες τα έχετε και μας αρέσει να μας τα δείχνετε αλλά σε άλλες στιγμές και όχι σε κοινή θέα και να παίρνει μάτι ο οποιοσδήποτε το πλούσιο ντεκολτέ. Υπάρχουν ρούχα που προστάζει αυτή την στιγμή η εγχώρια και διεθνή μόδα που αναδεινκύει πολύ πιο όμορφα και κομψά το συγκεκριμένο σημείο των γυναικών… Αυτά για σήμερα… Ραντεβού την Δευτέρα, με το επόμενο άρθρο και φυσικά την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του μήνα που είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα συζητηθεί… Έως τότε σας εύχομαι καλό σαββατοκύριακο και που είστε… Αγαπήστε τους εαυτούς σας , την μόδα και νιώστε όμορφα μέσα από αυτά…

Share this...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

RELATED ARTICLES

Τζέιμς Γκαλάνος: Ένας σχεδιαστής-θρύλος της υψηλής ραπτικής

Τζέιμς Γκαλάνος: Ένας σχεδιαστής-θρύλος της υψηλής ραπτικής

O Τζέιμς Γκαλάνος (James Galanos) γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1924 και απεβίωσε στις 30 Οκτωβρίου 2016. Ήταν Αμερικανός σχεδιαστής μόδας, ελληνικής καταγωγής. Θεωρείται ο άρχοντας του prêt-a-porter. Έγινε γνωστός για τη δεξιοτεχνία του στην κοπή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ERDEM x H&M: Από τις 2 Νοεμβρίου κοντά μας η νέα συλλογή

ERDEM x H&M: Από τις 2 Νοεμβρίου κοντά μας η νέα συλλογή

Η γνωστή σε όλους εταιρία ρούχων H&M μας έχεις συνηθίσει σε εντυπωσιακές συνεργασίες με οίκους μόδας και πετυχημένους σχεδιαστές. Αυτή τη φορά σειρά έχει ο σχεδιαστής Erdem από το Λονδίνο, ο οποίος για πρώτη φορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κωνσταντίνος Κασπίρης: Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας

Κωνσταντίνος Κασπίρης: Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της μόδας

O Κωνσταντίνος Κασπίρης αναμφισβήτητα ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της μόδας. Η φήμη του και οι διακρίσεις του έχουν ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα! Απλός, σεμνός, ταπεινός, δίχως σνομπισμούς και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ