Η ιέρεια του στιλ Anna Dello Russo

Η ιέρεια του στιλ Anna Dello Russo

Η ιέρεια του στιλ Anna Dello Russo

To minimal πέθανε. Η ιέρεια του στιλ Anna Dello Russo έχει βάλει το χεράκι της και εμείς προσκυνούμε την ανατρεπτικότητά της και υποστηρίζουμε το δικαίωμά της στη μοναδικότητα.

Style icon από τα λίγα. Η Dello Russo ερωτεύεται τη μόδα από πολύ μικρή. Δουλεύει ως στιλίστρια για την Iταλική Vogue για αρκετά χρόνια μέχρι την ύψιστη καταξίωση, όταν και αναλαμβάνει την Vogue Nippon ως editor-at-large, η οποία έρχεται με την ανάληψη καθηκόντων ως editor-at-large και σύμβουλος έκδοση.

                                                          Anna Dello Russo 1

Η Dello Russo δεν ακολουθεί τη μόδα, είναι μόδα. «Είμαι μία παθιασμένη fashionista» απαντά σε όσους την ρωτούν για τη ζωή της, ενώ ο Helmut Newton την έχει χαρακτηρίσει «fashion maniac». Λατρεύει τα παπούτσια και διαθέτει μία τεράστια συλλογή που υπερβαίνει τα 4000 ζευγάρια. Ισχυρίζεται πως έχει κλείσει τα 53 αλλά τι σημασία έχει; Το στιλ δεν έχει ηλικία για αυτό και ένα μικρό ψεματάκι για το έτος γέννησης της συγχωρείται. Άλλωστε, όπως λέει και η ίδια, μετά τον μισό αιώνα μπορεί κάποιος να επιτρέπει τα πάντα στη ζωή του!

Όποιο catwalk κι αν σηκώσεις την Anna θα βρεις, καθώς διατηρεί άψογες σχέσεις και συνεργασίες με όλους σχεδόν τους μεγάλους σχεδιαστές μόδας και κάθε φορά συμβάλει και η ίδια με την προσωπική της άποψη.Την συναντάμε πάντα στη πρώτη σειρά και ντυμένη με τις συλλογές που αναμένεται να κυκλοφορήσουν. Στις ενδυματολογικές της επιλογές διαθέτει το μοναδικό χάρισμα να συνθέτει άψογα υφές, χρώματα και στιλ, δημιουργώντας κάθε φορά ξεχωριστές εμφανίσεις.

Απολαύστε τη!

Anna Dello Russo 6

Anna Dello Russo 2

Anna Dello Russo 7

Anna Dello Russo 3

Anna Dello Russo 4

Anna Dello Russo 5

Anna Dello Russo 8

Anna Dello Russo 9

Anna Dello Russo 11

Anna Dello Russo 12

Anna Dello Russo 10

Anna Dello Russo 13

Πηγή φωτογραφιών: Pinterest

Πηγή: ladylike

 

Share this...
Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

RELATED ARTICLES

Ευσταθία Τζόβα: Μία instagramer με στυλ και άποψη!

Ευσταθία Τζόβα: Μία instagramer με στυλ και άποψη! Popular

Μία supermummy μας παραχώρησε αυτή την καταπληκτική συνέντευξη. Και δουλειά και φωτογραφίσεις και event και η φροντίδα μιας μικρής κυρίας είναι λίγες μόνο από τις καθημερινές ασχολίες της Ευσταθίας. Πως όμως ξεκίνησαν όλα αυτά και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
EVAGELIA: Μία νέα fashion blogger κατακτά τον κόσμο της μόδας

EVAGELIA: Μία νέα fashion blogger κατακτά τον κόσμο της μόδας

Η Ευαγγελία Αλπίδου είναι ένα νεότατο φρέσκο κορίτσι, μόλις 19 ετών. Παρά το νεαρό της ηλικίας της και την σύντομη ενασχόληση της με τον κόσμο της μόδας, επιδεικνύει εξαιρετικές ικανότητες styling και υψηλή αισθητική! Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σίσσυ Κυριάκου: Η fashion blogger που ομορφαίνει το instagram με χρώματα

Σίσσυ Κυριάκου: Η fashion blogger που ομορφαίνει το instagram με χρώματα

Μία αξιολάτρευτη Θεσσαλονικιά φέρνει φρέσκες, ροζ και ιδιαίτερες ιδέες για τον τρόπο που ντυνόμαστε. Γι αυτό τον λόγο την αγαπήσαμε και την αγαπήσατε. Με το προφίλ της στο instagram ομορφαίνει και δίνει χρώμα (κυρίως ροζ!!!)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ